TrendWatch

Gratis! PCTools Internet Security 1 Tahun untuk 3 User Asli!

Jaman begini, jarang banget ada yang gratisan. Mungkin Anda menggunakan progam keamanan bajakan di rumah ya, kan? Daripada menggunakan bajakan, lebih baik Anda mengikuti promo berhadiah gratis PCTools Internet Security asli 1 tahun untuk 3 user gratis! Kami punya sedikit tips dan trik untuk mendapatkannya.
pertama, datang ke sini http://www.westpac.com.au/internet/publish.nsf/Content/WISE+PCtools+Security+Software#. Setelah itu, Anda akan melihat judul artikel "Free Security Software", langsung aja klik gambar banner PCTool Internet Security di sebelah kanan artikel
tersebut yang berisi embel-embel gratis untuk 12 bulan. Setelah itu, akan terbuka window baru. Ikuti petunjuknya yang bertuliskan seperti ini:

Please follow the subsequent steps

In the Sign up section, you will be required to enter your details so that PC Tools can issue a unique code that will enable full functionality of the software on offer.

To register:


1. Please enter your first name.
2. Please enter your last name.
3. Please enter your email address (so that we can send you your registration code)
4. Please enter your password (this can be anything that you will remember)
5. Please re-enter your password to verify.
6. Click Signup! button to register your details so that a unique registration code can be generated.
7. A confirmation email will be sent from PC Tools to the email address specified in your registration.
8. Upon receiving this email click the link enclosed which will verify your details and take you to the web page containing the software activation code and download link.
9. Print or save the code.
10. Download and install the software and use the generated code to activate your software.
Selamat mencoba!

info PCTools Internet Security di sini

2 comments:

10 October 2009 at 09:53 Joker said...

keren tuh . ..
boleh nih di coba

15 October 2009 at 16:36 ekosulistio said...

aku pake kaspersky sob...

Post a Comment